Hirdetés

Fallout Shelter - itt is beköszöntött a karácsony

|

Megérkezett a Fallout Shelter következő frissítése amely újabb ünnepre készíti fel a játékot: ezúttal karácsonyi dekoráció díszíti és bejgli illata lengi be a vaultunkat.

Hirdetés

Annyi területen bővül a Fallout franchise, hogy nehéz követni, pláne lépést tartani. A Fallout 4 például VR- és PS4 Pro támogatást kap, megérkezett a Bethesda Pinball, alakul a Frontier alcímű rajongói projekt és a vaultépítős spin-off, a Fallout Shelter is folyamatosan bővül. 

A legújabb frissítés nem meglepő módon az ünnepeket célozza meg. A hivatalos Fallout Twitter szerint az aktuális update új dekorációkat, felszereléseket és küldetéseket tesz elérhetővé a játékosoknak, de mindet csak limitált ideig, így aki szeretne a Shelterben ünnepelni és ezzel kapcsolatos feladatokat teljesíteni, az tegye meg mostanában, vagy várjon vele jövő karácsonyig (nem tudni, hogy pontosan meddig lesznek elérhetőek): 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)