Hirdetés

Szavazz: örülnél, ha a Harry Potter GO tényleg elkészülne?

|

Több weboldal is hivatalos információként hozta le, hogy a Pokémon GO fejlesztőinek új játéka a Harry Potter-univerzumba kalauzol majd bennünket. Az igyekezet azonban túl korainak bizonyult.

Hirdetés

Nemrég felröppent egy hír, mely szerint a Pokémon GO-val hatalmas sikert elérő Niantic követező játéka nem más lesz, mint a népszerű varázslós könyvek és filmek világában játszódó Harry Potter GO. Ezek a cikkek hivatalos forrásként az egyik fejlesztővel készített interjút jelölték meg.

A téma a Redditen és több másik oldalon is gyorsan megjelent, eredetileg pedig a JTXH News cikkében bukkant fel. Itt a Niantic vezető fejlesztője, Marcus Figueroa egyik idézete volt olvasható, melyben a szakember azt ecseteli, hogy megszerezték a Harry Potter GO elkészítéséhez szükséges jogokat, a megjelenést pedig 2017 elejére tervezik. Mindez elvileg egy IGN interjúból származott, azonban a belinkelt interjú valójában nem elérhető. 

Természetesen hamar kiderült, hogy a fentiekből egy csöppnyi sem igaz, jelenleg semmiféle hivatalos forrás nem ejtett szót egy esetleges Harry Potter GO játékról. Az álhír időzítése valószínűleg nem véletlen, hiszen a Harry Potter and the Cursed Child könyv (ami lényegében az azonos című színdarab szövegkönyve) ma jelent meg az Egyesült Királyságban.

Persze lehet, hogy mindez remek ötletül szolgál majd a Niantic számára és egyszer tényleg elgondolkodnak egy Harry Potter játék készítésén, valószínűleg sokan örülnek ennek. Ti is közéjük tartoztok? Szavazzatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)