Hirdetés

Késik a Pokémon GO Plus

|

Várhatóan csak szeptemberben fog megjelenni a Plus, mely hasznos kiegészítő lehet a pokémon vadászoknak.

Hirdetés

A Nintendo által fejlesztett Pokémon GO Plus Bluetooth-szal csatlakozik a telefonunkhoz és értesít bennünket, ha egy pokémon van a közelünkben. Így tökéletes választás azoknak, akiknek nincs kedve egész nap kézben tartani a telefont. Mellesleg elég jól néz ki.

 

A vállalat Twitteren jelentette be a késést, melynek okára egyelőre nem derült fény. Aki a Nintendo UK hivatalos boltjából rendelte meg az eszközt, azt ma értesítették, hogy ha gondolja, törölheti a megrendelését. Akik kitartanak a Plus mellett, legkésőbb szeptember 30-án hozzájutnak és kezdeményt kapnak egy következő vásárlásból.

Kérdéses, hogy a csúszás mennyire fogja befolyásolni az eladásokat, illetve mennyire lesz népszerű az applikáció két hónap múlva. Ti rendeltetek Pokémon GO Plus-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)