Hirdetés

Kiderült, pontosan mely napon jön az Apex Legends mobilokra

|

Van még idő helyet csinálni az Apex Legends számára, de már nem sok.

Hirdetés

Régóta készül már az Apex Legends iOS-re és Androidra szánt változata, amitől az EA azt reméli, lesz olyan sikeres, mint a PUBG Mobile vagy a Call of Duty Mobile. Persze ehhez az ázsiai piacot is meg kell hódítania, ami nem lesz egyszerű, de azért nem is reménytelen a helyzet.

Mindenesetre kiderült, mikortól tölthetjük majd le a régóta tesztelt, korábban szimplán májusra ígért alkalmazást.

Hirdetés

A Respawn Entertainment ma a megjelenés pontos dátumát is kitűzte: május 17-étől kereshetjük a játékot az App Store-ban és a Google Play-en. Teljesen önálló lesz, ami egyrészt azt jelenti, hogy a mobilosok nem vegyülhetnek majd más platformok játékosaival, másrészt azt, hogy külön frissítik, lesznek exkluzív pályák és megoldások, hogy az érintőképernyőket választóknak kifogástalan élményben lehessen részük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő napokban további információk érkezhetnek azzal kapcsolatban, hogy mely karakterek közül válogathatunk, milyen pályák lesznek elérhetőek, és milyen módokban küzdhetünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)