Hirdetés

Már nem csak új GSO öcsi, hanem teljes mobiltörténelem

|

Eddig azért nem volt elérhető a Nonstop MOBIL Facebook oldala, mert a srácok meglepetéssel készültek. Most érdemes lájkolni az oldalt!

Hirdetés

Ugye emlékeztek még, hogy vannak új öcsik a GSO-n, ezek most még csak Facebook-os pontok, de azért nem kell csüggedni, lesz még lehetőség fejlődni a továbbiakban is.



A Nonstop MOBIL oldalát eddig reszelték az illetékesek, most már viszont pompázik a Facebook Timeline funkciója, és nem csak a mobilos oldal tartalmával, hanem egy 1973-ig visszavezető idővonallal, a mobilos történelem érdekes pontjaival.



Tudtad, hogy Martin Cooper, a Motorola kutatója és vezetője egy nehéz Analóg telefon prototípuson felhívta a Bell Labs munkatársát, Dr. Joel S. Engel-t, és ezzel az eseménnyel meg is kezdődött a verseny a két cég között, melynek célja az első mobiltelefon létrehozása volt? A Nonstop MOBIL Facebook oldalán az összes érdekes pillanatot megismerheted a hordozható telefonok történelméből, és persze egy öcsivel is gazdagabb lehetsz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)