Hirdetés

Mobilokra költözik hat Mega Man játék

|

Ha okostelefonod van és szereted a Mega Mant, a január a te hónapod.

Hirdetés

Mighty No. 9 végül nem lett tökéletes szellemi örökös, de a Capcom nemrég elhatározta, hogy leporolja a régen szunnyadó szériáit, ez pedig remélhetőleg azt jelenti, hogy a Mega Man franchise is bővül fog egy vadonatúj résszel. Addig is, míg ez bekövetkezik felkészülhetünk rá hat klasszikus Mega Man epizóddal. 

A Capcom bejelentette, hogy a Mega Man első hat része, vagyis a Mega Man 1-6 megkapja a maga mobilverzióját Android és iOS eszközök esetében, amelyek január elején válnak elérhetővé az App Store és a Google Play rendszerekben. A kiadó tisztázta, hogy nem a Legacy Collectiont kapják meg a mobilos játékosok, mégis ugyanazokról a játékokról van szó (az extrákról egyelőre nincs infó).

Apropó, tudtátok, hogy animációs sorozat is készül a Disney XD csatornára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)