Hirdetés

Mobius Final Fantasy - már tudjuk mikor jön nyugatra

|

Japánban imádják, és hamarosan mi is kipróbálhatjuk végre az új mobilos RPG-t, ami sokkal többet tud, mint amire számítanál.

Hirdetés

A Mobius Final Fantasy egy új mobilos része lesz a sorozatnak. Mielőtt álmosan elkapcsolnál: ez nem egy átszerkesztett match-3 klón, és még csak nem is egy körökre osztott, csapatgyűjtögetős Final Fantasy: Brave Exvius folytatás. Ez egy valódi RPG.

A fenti trailer már sokat elmesél a játékmenetről, de a lényeg az, hogy amnéziás hősünkre vár majd egy prófécia beteljesítése. Nagyjából mindent megkapunk, amit egy keményvonalas Final Fantasy címtől elvárnánk.

A nyugati megjelenés augusztus 3-án lesz esedékes iOS-re és Androidra. Ha szeretnétek már elő-regisztrálhattok a játékra, amiért extra ajándékokat kaphattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)