Hirdetés

Több érdekes játékot hoz el Európába a Bandai Namco

|

Széles mosollyal az arcukon zárhatják az évet a japán játékok szerelmesei, ugyanis a Bandai Namco több címet is - beleértve a God Eater, a Tales of és a One Piece szériákat - megjelentet nyugaton.

Hirdetés

A Jump Festa tokiói eseményén - amelynek köszönhetően nemrég mozgásban láthattuk a Kingdom Hearts játékokat is - a Bandai Namco számos bejelentést tett a legnagyobb szigetországi címeik nyugatra való behozásával kapcsolatban, ezeket szedtünk most össze egy csokorba. 

A Tales of Zestiria sikerén felbuzdulva a kiadó nyáron bejelentette a Tales of Symphonia HD kiadását, most pedig kiderült, hogy a Tales of széria legújabb része, a Tales of Berseria is ellátogat hozzánk, méghozzá PC-re és PlayStation 4-re, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor. Ez lesz az első alkalom a sorozat életében, hogy női főhőst irányítunk Velvet képében és a bejelentéshez kapcsolt angol nyelvű sztori trailert elnézve ezt csak támogatni tudjuk: 

A Naruto Ultimate Ninja Storm játékokat fejlesztő CyberConnect 2 tett egy kis kitérőt a JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven esetében. A 3D brawler az anime és manga szériákból egyaránt tartalmaz karaktereket (több, mint ötvenet!), így 2016-ban, PlayStation 4 platformon a nyugati rajongók is megkaphatják a maguk JoJo's Bizarre Adventure-adagjukat. 

Valószínűleg sokan fognak örülni annak is, hogy a Monster Hunterre hajazó óriásszörnyes sci-fi, a God Eater Resurrection és a God Eater 2: Rage Burst Európában is tiszteletét teszi jövő nyáron, PC, PlayStation 4 és PlayStation Vita platformokon. A Resurrection az első rész felújított és kibővített speciális kiadása, míg a Rage Burst ennek a folytatása, amely egyúttal a sztorit is továbbgörgeti: 

Egy újabb anime sorozat alapján készült, aréna-alapú püfölde, a One Piece: Burning Blood köszön be hozzánk 2016. júniusában a Spike Chunsoft fejlesztésében, a támogatott platformok között pedig a jelenlegi generációs konzolok mellett szerepel a PC és a PS Vita is. 

Az anime adaptációk bejelentését a Digimon Story: Cyber Sleuth folytatja. A népszerű Digimon franchise-on alapuló "cyber-RPG-t" a Media Vision tolmácsolásában élvezhetjük február ötödikétől PlayStation 4-en és PlayStation Vitán egyaránt, alant pedig az új trailert nézhetitek meg a Bandai Namco jóvoltából: 

A sort egy kézikonzol-exkluzív cím, a Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force zárja, ami valamikor 2016-ban mutatkozhat be, kizárólag PS Vitára. A játékban 2v2-es csatákat zavarhatunk le mechekkel... ezt nem is lehet körülírni, látni kell: 

A Bandai Namco bejelentései közül ti melyiknek örültök a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)