Hirdetés

Hogy van képed az NBA 2K17-hez? Mutatjuk!

|

Sok egyéb funkció mellett az NBA 2K17 mobilos appja segítségével saját arcunkat is beszkennelhetjük, hogy így tényleg saját magunkat alakíthassuk a karriermódban.

Hirdetés

Sokáig rendkívüli csend övezte az NBA 2K17-et, de az elmúlt hetekben elkezdtek szállingózni az infók a játékmenet újdonságairól, ahogy egy új traileren mozgás közben is megleshettük az idei epizódot. Talán kicsit kevésbé fontos, hogy a 2K most leleplezte a My NBA 2K17 névre hallgató társalkalmazást is.

Bár a fő játék élvezetéhez nem elengedhetetlen az iOS-re és Androidra megjelenő app, néhány érdekes funkciót azért találunk benne. Lesz benne több minijáték és egy különálló gyűjtögetős kártyajáték, a MyTeam Mobile is, de sokféleképp kapcsolódhatunk majd  az NBA 2K17 PC-s és konzolos verzióihoz is. P

éldául vehetünk majd játékbeli tárgyakat az appon keresztül, ahogy az aukciós házban is megpróbálhatunk útközben minél jobb kártyákat szerezni. A My NBA 2K17-ből elérjük a 2K TV-t is, de ami talán a legérdekesebb, hogy a telefonunk kameráját használva - bár valószínűleg nem olyan jól, mint a profik - saját arcunkat is beszkennelhetjük, hogy aztán játékosunk tényleg hasonlíthasson ránk a karriermódban.

Ezzel szeptember 8-án (tehát nagyjából két héttel a fő játék rajtja előtt) kezdhetünk el kísérletezni, amikor megjelenik az alkalmazás, amit majd az alábbi ikonról ismertek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)