Hirdetés

Pokémon Duel - ingyenes pokémon mobiljáték érkezett

|

Különösebb előzetes hírverés nélkül debütált a Pokémon Duel, amelyet már most letölthettek Android és iOS eszközökre.

Hirdetés

Okostelefonokon és Nintendo 3DS-n is hatalmas sikert érnek el a Pokémon játékok. A Pokémon GO játékosai már 88 milliárd pokémont fogtak össze, a Pokémon Sun and Moon pedig jelenleg a Nintendo legjobban fogyó játéka. Ezek mellé érkezett most a Pokémon Duel, amely hasonlóan a GO-hoz ingyenesen letölthető Android és iOS eszközökre.

A Pokémon Duel már előző évben debütált Japánban Pokemon Comaster néven, hozzánk viszont csak a mai nap érkezett meg. A Pokémon Duel egy körökre osztott táblajáték, amelyben célunk, hogy eljuttassuk valamely pokémonunk az ellenfél területére. Gondosan ki kell választanunk, mely útvonalon próbálkozunk célba juttatni a zsebszörnyeket, és melyiken szeretnénk blokkolni a másik játékosét. Ha két pokémon találkozik a pályán, egy párbaj keretén belül kerül ki az egyik győztesen.

A játékban lehetőség lesz pokémonokat tartalmazó ládákat vásárolni. Ti tesztek egy próbát a Pokémon Duellel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)