Hirdetés

Pokémon GO - megvan az első játékos, aki elérte a legnagyobb szintet

|

A Pokémon GO-ban 40-es szintig lehet legfeljebb eljutni, de elképesztő mennyiségű munka és idő kell hozzá. Egy játékos most elérte, de persze ő sem tisztességesen.

Hirdetés

Ahhoz, hogy valaki megszerezze a 40-es szintet a játékban, 20 millió XP-t kell gyűjteni, 39-ről 40-re ugrani pedig 5 millió XP összekaparása után lehet. Egy 10 kilométeres tojás kikeltése 1000 XP-t ad, és ez a legtöbb, amit pokémonhoz kapcsolódó tevékenységgel egyszerre szerezni tudunk. Napi közel 55 000 XP-t kellene összeszedni egy éven át, ami rengeteg. 

Ezért is van az, hogy _problemz nem elszántságával, hanem egy bot segítségével tudta elérni a maximális szintet. Redditen nem részletezte, pontosan mit és hogyan használt, csak annyit mondott el, hogy óránként átlag 280 000 XP-t szerzett, és 131 tojást keltett ki. A bot nem harcolt edzőtermekben, így nem nyomott le senkit, és most a felhasználói fiókkal együtt törlésre kerül, mert a játékos nem akarja, hogy közkézre kerüljön, és nem szeretne kiszúrni a tisztességesen játszókkal. Csak kíváncsi volt, mire képesek a rendelkezésére álló eszközök. Gyűjteményének legerősebb tagja egyébként egy 3375-ös Dragonite, amit egy 2770-es Vaporeon követ. Sokan boldogak lennének ezekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)