Hirdetés

Drágán árulják a Pokémon Go fiókokat az eBayen

|

Egyre több Pokémon Go játékos teszi fel az accountját az eBayre, meglehetősen súlyos árakért lehet lecsapni rájuk.

Hirdetés

Előbb-utóbb várható volt, hogy ez is bekövetkezik. A Pokémon Go-ban lehetőségünk van felszintezni a karakterünket, különleges Pokémonokat elfogni, és erősíteni őket. Vannak, akik az ezzel töltött idővel is inkább pénzt keresnének.

Az eBayen keresgélve rögtön szembejön például egy account, ami 343 000 forint körüli áron kínál egy 22-es fiókot, melyen megtalálható 2 Dragonite (az egyik 2000 CP felett), és még számtalan másik értékes Pokémon.

Nem csak fiókokat árulnak egyébként, hanem boostot is lehet venni. A szolgáltatást kínáló játékosok nagy része olyan területen lakik, ahol rengeteg Pokémont tudnak befogni, és közvetlenül Pokéstoppokon laknak.

Bármennyire szomorú is, hogy létezik ez, várható volt, lévén még Candy Crush Saga fiókokat is vehet az, aki a tárcája mélyére nyúl. Reméljük, hogy a Niantic is megpróbál majd megoldást találni erre a problémára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)