Hirdetés

Pokémon GO - már letölthető a Willow, az első igazi Pokédex

|

Rögös az út a legjobb Pokémon-mester címre áhítozóknak, de ennek elérésében nagy segítséget nyújthat a Silph Company legújabb appja, a Willow.

Hirdetés

Akik ismerik valamennyire a Pokémon történetét, azok emlékezhetnek Professor Oak Pokédexére, illetve arra a hatalmas adatbázisra, amit egy-egy készülék magába foglalt. A fejlesztő, Caleb Thorson (a játékbeli Silph Co. szerepét felvéve, aminek még egy honlapot is készített) ezt próbálta gyakorlatba áthelyezni, és hozta létre a Willow nevezetű programot.

A Willow a GO összes pokémonjáról minden elérhető információt tárol- ebben nem csak a név, típus és a képességek tartoznak, hanem az erősségek, gyenge pontok, de még az is, hogy miket kelthetünk ki tojásból, és bizonyos pokémonokat hogyan kell edzeni és cukorkával etetni. Thorson természetesen nem áll le a fejlesztéssel, igyekszik a közeljövőben minél több információval feltölteni a Pokédex-appot. Az applikáció egyelőre csak iOS-en érhető el jelképes 99 centes árért.

Ti milyen segítséget használtok fel a pokémon-vadászat során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)