Hirdetés

Pokémon GO - ilyen levelet kapsz a kitiltás mellé csalás esetén

|

A Niantic rendesen elkezdte kiszórni a csaló, emulátorral játszó edzőket. Ha téged is elért a sors keze, akkor ilyen levelet kaptál.

Hirdetés

A Niantic eddig is igyekezett megnehezíteni a csalók dolgát. Ha a Pokémon GO-t például GPS Spooffal használtad, akkor egy idő után nem tudtál csinálni semmit a játékban, csak sétálgatni. Most azonban a srácok bekeményítettek és elindították az első bann hullámokat.

Ha csaló programokat használsz, vagy otthon emulátorral játszod a játékot, akkor rövidesen búcsút mondhatsz az accountodnak. A Niantic emberei most rámentek a tisztességtelen játékosokra, és akit elkapnak, azt egy ilyen levéllel értesítik a dologról:

Egyébként még kifejezetten jó fejek is a Nianticos srácok, hogy egy lehetőséget is megadnak arra, hogy igazold az ártatlanságodat.

Amíg csak a telefonodon, normál körülmények között játszol, addig nincs miért aggódnod.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)