Hirdetés

Pokémon GO - számít, hogyan nevezed el a pokémonokat

|

A Pokémon GO tele van még fel nem fedezett easter eggekkel, melyek egy részét valószínűleg úgy csalogathatjuk elő, hogy megfelelő nevet adunk pokémonjainknak. Egyet legalábbis biztosan.

Hirdetés

A Pokemon Góban Eevee-nk háromféle Pokemonná fejlődhet tovább: az evolválása után után Vaporeon, Joltreon vagy Flareon büszke gazdái lehetünk. A játék azonban alapjáraton nem ad módot arra, hogy befolyásoljuk, mivé alakul Pokemonunk, így eddig csak a szerencsén múlott az eredmény. John Hanke, a Niantic vezérigazgatója azonban a San Diego-i Comic-Conon megerősítette azt a hírt, hogy a lény megfelelő elnevezésével hatással lehetünk a fejlődésre.

Az Easter Egg még a "The Battling Eevee Brothers" (magyarul A változó Eevee címen került adásba) című részre utal vissza: ekkor találkoztunk a három testvérrel, Pyro-val, Sparky-val és Rainerrel, akik bemutatták saját felfejlesztett Eevee-jeiket. A Niantic pedig ez alapján tette lehetővé az evolúció módosítását: hogyha még fejlesztés előtt a Pokémonunkat Pyronak nevezzük, akkor Flareonná, ha Sparkynak, akkor Joltreonná, míg ha Rainernek, akkor Vaporeonná fog evolválódni.

Természetesen, hogyha elrontjuk a nevek helyesírását, akkor a trükk nem fog sikerülni, így erre mindenképpen vigyázzunk (ezzel együtt arra, hogy a nevet rendesen, nagy kezdőbetűvel írjuk). Szintén megéri a névmódosítás után újraindítani a játékot, hogyha nem szeretnénk kockáztatni, hogy Eevee-nk és 25 cukorkánk kárba vesszen azért, mert a szerver még nem mentette el a változást.

John Hanke azonban azt is elmondta, hogy ezzel a Pokemon Go Easter Eggeknek még nincsen vége.

 "Még lehet egy pár további Easter Egg eldugva, ami arra vár, hogy megtalálják."

A 20 éves múltra visszatekintő Pokemon történetében természetesen még rengeteg olyan apróság van, ami megjelenhet eldugva a játékban - többek közt még mindig várjuk a legendás Pokemonok megjelenését, ami azonban valószínűleg valamilyen nagyobb eseményhez lesz kötve -, de abban sem kételkedünk, hogy a játékot most övező hype mellett nem kell sok idő, hogy a játékosok megtalálják ezeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)