Hirdetés

Pokémon GO - ezt kapjuk a lábnyomok helyett?

|

A Pokémon GO legújabb frissítése bevezet egy érdekes alternatívát a három lábnyomos megoldás helyett, melyet egyes játékosok már tesztelhetnek is.

Hirdetés

A Niantic egy új frissítést dobott ki a népszerű Pokémon GO-hoz. Az update többek extra figyelmeztetéseket is tartalmaz, például rátok szól, hogy ne játsszatok, miközben vezettek. 

Az új Észlelések/Sightings funkció helyettesíti a Közelben/Nearby funkciót, amit ugyebár nemrégiben teljesen eltávolítottak a játékból. Az új lehetőség megmutatja, hogy milyen pokémonok vannak a közeledben, ha viszont túlzottan messzire távolodsz tőlük, akkor eltűnnek a Sightings listáról. Ez lényegében nem sokban különbözik az eddigi, lábnyommentes állapottól, mindössze egy mutatós fűcsomó mellett álldogál a kis pokémon.

Mindennél azonban sokkal érdekesebb, hogy egyes játékosok már egy teljesen új funkciót is tesztelhetnek, ami a jövőben érdekes alternatívát kínálhat a különféle pokémonkereső alkalmazások és weboldalak helyett.

A valódi megoldást már pár szerencsés kipróbálhatta San Franciscoban, és elméletileg hamarosan egyre több nagyváros lakója kapja meg a hozzáférést a teszteléshez. Persze már most is meg lehet nézni, hogyan fog működni a dolog.

Jól látható, hogy ismét visszatér a Nearby lista, lábnyomok helyett azonban azt a PokéStopot láthatjuk az adott zsebszörny mellett, melyhez legközelebb tanyázik az állatka. 

Az adott lényre kattintva pedig térképünkön is megjelenik, hogy melyik PokéStop közelébe kell elbaktatunk, hogy befogjuk a jószágot. Ha útközben a pokémon eltűnne, arra is figyelmeztetni fog a játék. Meglátjuk majd, mi sül ki ebből, egyelőre nem tűnik rossz megoldásnak. 

A legújabb frissítésben javított funkciók teljes listáját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)