Hirdetés

Pokémon GO frissítés - a csapatvezetők megmondják milyen erős a pokémonod

|

Egy picit gyakrabban fogunk összefutni csapatunk vezetőivel a Pokémon GO új frissítésének letöltése után.

Hirdetés

A Pokémon GO három csapatkapitánya a csapatválasztást követően nem tűnik fel a játékban jelenleg, de a következő frissítés után (ami jelenleg már él Amerikában, és hamarosan nálunk is elérhető lesz) ők mondják majd meg, hogy mennyire erős az adott példányunk.

A Niantic ezúttal sem volt túl bőbeszédű a patch noteban, de a lényeg, hogy a 0.35.0 (Android) és 1.5.0 (iOS) verzió a következő extrákkal toldják meg a játékot:

- Pokémon értékelés beépítése
- Továbbra is dolgozunk jövőbeli funkciók beépítésén
- Apróbb bot javítások

Egy frissítés leírásába beleírni, hogy "dolgozunk ám még dolgokon" elég fura, mindenesetre reméljük, hogy a jövőbeli funkciók listájának első helyén van a tracker rendes helyrepofozása.

A Pokémon értékelő rendszer egyébként képekben a következőképpen működik:

A frissítés még nem éles a játék európai androidos verzióján, de remélhetőleg a mai nap folyamán, vagy holnap reggel mi is megkapjuk az új funkciót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)