Hirdetés

Pokémon GO – Valódi aréna épült a mestereknek

|

A marketingesek igyekeznek minél nagyobb haszonra/előnyre szert tenni a Pokémon GO adta lehetőségekből. Egyesek valóban nagyban gondolkodnak.

Hirdetés

Az amerikai Albany városában található Colonie Center nagy fába vágta a fejszéjét: a bevásárlóközpontban a Pokémon GO rajongóknak igazi arénát alakítottak ki. Na meg persze mindenféle csábító felhívással próbálják bevonzani a zsebszörny-idomárokat.

A Colonie Centerben egy életnagyságú Pokémon GO arénát hoztak létre az üzemeltetők. Nem kell nagy dologra gondolni: kipucoltak egy nagyobb teret, ragasztottak a padlóra egy zöld Pokélabdát és kiakasztották a 3 klán zászlaját. De mindez mit sem érne olyan mesteri mondatok nélkül, mint a "Ilyen könnyen és kényelmesen sosem vadásztál még! Csak dobj egy Lure Modult a kaja részleghez közeli Pokéstopra míg ebédelsz és meglátod!" vagy a "Speciális térképünk segítségével járd körbe a plázát és észrevétlenül gyűlnek majd a kilométerek a tojás kiköltéshez." És máris észrevétlenül költjük a bankókat a tárcánkból, míg mászkálunk.

Hiába van sok embernek elege a Pokémon őrületből, hiába okoznak a játékosok folyamatosan problémát és hiába tiltják be már országos szinten, nem akar alábbhagyni a népszerűsége. Sőt, úgy tűnik már új szintre lépett.

Ti találkoztatok itthon ehhez hasonló, Pokémonos megmozdulásokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)