Hirdetés

Szavazz: téged is feldühített a Pokémon GO frissítése?

|

A játékot fejlesztő cég képtelen hetek óta helyrehozni a játék egyik meghatározó részét, ráadásul síri csöndben nézi, ahogy szépen lassan otthagyja a közösség. Szavazz a Pokémon GO frissítésről.

Hirdetés

A Pokémon GO játékmenetének egyik legfontosabb eleme, hogy megtaláld és elkapd a szörnyeket a való világban. A probléma ezzel az, hogyha nem tudod, hogy merre indulj, és mennyit kell menned, akkor ember nem fog a vakvilágban kóvályogni.

Eredetileg a Pokémon GO nearby paneljén látható volt pár lábnyom ikon a közeli lények képei alatt. Ha közel voltál, akkor 1, ha távolabb, akkor 2, ha maximum távolságra voltál, akkor pedig 3 darab lábnyomot mutatott. Ez néhány hete megváltozott, amikor a nyomkövető funkció beakadt és mindenre 3 lábnyomot tett rá.

A Comic-Conon a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy tudnak a hibáról és dolgoznak rajta. Röviddel a panel után kijött az új frissítés, ami úgy javította a dolgot, hogy teljesen kivette a tracking funkciót.

A közösség totálisan kiborult. A /r/PokemonGo oldalon egyre több posztban írták meg, hogy mennyire csalódtak a Nianticban, és hogy a legnagyobb probléma a kommunikáció teljes hiánya.

Nem tévednek: a Pokémon Go al-reddit jelenleg a Reddit oldal egyik legaktívabb közössége, és a Niantic még mindig nem posztolt egyetlen kommentet sem a fórumra. Teljes a csönd, amit most az Ingress közösségi menedzsere tört meg. Mondjuk lényegi információt ő sem közölt. Egyelőre munkatársat keresnek.

A Niantic annyit mondott az elmúlt napokban, hogy nem tetszenek neki a PokéVision szerű oldalak, melyek pontosan megmutatják, hogy adott Pokémon merre található. Ez még érthető is lenne, ha a tracking funkció működne. Egyébként azt megjegyeznénk halkan, hogy a saját trailerükben még méterre pontos iránymutatóról meséltek.

Ez nem csak a reklám videóban volt így. A játék korai béta verziójában a lábnyomok helyett métereket láttunk.

A közösség egyre haragosabb. Volt, aki már pénzét követelte vissza a Niantic hozzáállása miatt.

A legutóbbi frissítés annyira kicsapta a biztosítékot, hogy az emberek sorra kezdik leértékelni a játékot. Rengetegen abbahagyták a Pokémon vadászatot, mivel útmutató nélkül nem fognak keresgélni, főleg nem azok, akik egyébként is olyan helyen laknak, ahol még a kósza Pidgey is kincs.

Persze a Pokémon GO játékostábora milliókban mérhető, és ezeknek csak egy töredéke olvassa a Twitter posztokat és Reddit topikokat. Ettől függetlenül érezhető a doomsday hangulat, és ha a Niantic nem vesz fel gyorsan egy tehetséges közösségi menedzsert, akkor hamar hamvába hullhat a Pokémon GO őrület.

Most pedig ti mondjátok el véleményeteket az üggyel kapcsolatban. Titeket mennyire dühít fel ez az egész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)