Hirdetés

Pokémon GO - még több közösségi lehetőségre számíthatunk

|

Ugyan a Pokémon GO már megjelent, de a Niantic még nem fejezte be a munkát. Vannak még ötleteik a jövőre nézve.

Hirdetés

Bármennyire is szeretjük a Pokémon GO-t azt férfiasan be kell valljuk, hogy túl sok közösségi funkciót egyelőre nem raktak bele a fejlesztők. Szerencsére a Niantic mögött már van egy hatalmas, sikeres AR cím, amiből tanulva ezen változtatni fognak a srácok.

"A többjátékos része a játéknak olyasmi, amit mi is csak most tudunk kibontani majd igazán. Egyelőre azt tanultuk meg, hogy a többjátékos harcok nagyon izgalmasak. Amikor két edző megjelenik egy rivális teremnél, akkor együtt verhetik le az ottani vezetőt" - mesélte Archit Bhargava.

A Pokémon GO-ban a játékosok 3 csapatra oszlanak: Team Instinct (sárga), Team Mystic (kék) és Team Valor (piros). Ennek a három frakciónak a képviseletében foglaljuk el a külvilágban található edzőtermeket, de a területharcnál picit többet is szeretnének a Nianticnál.

"Megpróbáljuk kitalálni, hogy multi szempontból milyen is lenne a valóságos Pokémon élmény. Ehhez tanulunk majd az Ingressből is, ami nyilván egy nagyon más játék."

Az Ingress a Niantic előző projektje, amiben hatalmas eseményeket tartanak. Több százan gyűlnek össze egy-egy város irányításáért a játékosok, akik több kilométeres területeket is elfoglalhatnak, ha együtt dolgoznak más ügynökökkel.

Ez az kiterjesztett valóság játék már 15 millió felhasználót mozgatott meg, de a Niantic számít arra, hogy a Pokémon rajongók miatt ez a szám eltörpül majd a GO játékosok száma mellett. Persze nem aggódnak emiatt.

"Számunkra az a fontos, hogy megalkossuk az AR játékok műfaját. Eddig még senki sem csinálta ezt úgy, hogy igazán beleszerethessünk."

Az tuti, hogy a Pokémon GO-val rengeteg játékost megmozgattak, és ez még csak a kezdet. Rengeteg funkciót beígértek már, mint a barátságos küzdelmek, a legendás Pokémon események, és az egymás közti cserélgetés lehetősége. Alig várjuk, hogy ezek is befussanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)