Hirdetés

Pokémon Go - biztosan felbukkan majd a Master Ball

|

A Pokémon játékok és animék legerősebb Poké labdája a Master Ball bizony benne van a játékban, de még senki sem látta.

Hirdetés

Ha valaki elérte a 20-as szintet a Pokémon Go-ban, akkor már van neki normál Poké labdája, Great Ball-ja és Ultra Ball-ja. Egy klasszikus golyó még hiányzik a felsorolásból, mégpedig a Master Ball, ami az olyan ritkaságok elfogására készült, mint Mewtwo.

Ez lenne az a labda, ami 100%-os elfogást garantál, de jelenleg még nem érhető el a játékban (vagy csak még senki sem szerezte meg). Az adatbányászok már megtalálták a modellt a Pokémon Go-ban.

Lehet, hogy a 40-es szintért jár majd (ez a Pokémon Go jelenlegi szinthatára), de az is lehet, hogy egy különleges esemény alatt szerezhetjük be.

Mivel mind Mew, Mewtwo és a három legendás madár is egy-egy eseménnyel érkezik majd, lenne értelme azokhoz kötni a Master Ball-t is.

Most egyelőre csak annyit tehetünk, hogy várjuk amíg valaki eléri a 40-es szintet, és megtudjuk, hogy mi várja a játékosokat a legvégén. Ti hol tartotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)