Hirdetés

Pokémon GO - egy játékos az összeset megszerezte, amelyiket tudta

|

200 kilométer gyaloglás után, két héttel a játék megjelenését követően úgy tűnik, megvan az első amerikai játékos, aki majdnem minden pokémonból legalább egyet magáénak tudhat.

Hirdetés

Összesen 151 Pokémon "létezik", melynek elvileg mindegyike megtalálható a Pokémon Góban is. Gyakorlatilag viszont különböző korlátozások miatt nem lehet az összeset megszerezni. 

Egyes lényeket állítólag csak bizonyos régiókban tettek elérhetővé, mások olyan ritkák, hogy minimális az esély a megtalálásukra. Várhatóan lesznek majd különböző, limitált ideig elérhető események, melyek során a maradék is becserkészhető, viszont jelen állás szerint az Egyesült Államokban összesen 142 Pokémont lehet begyűjteni trükközés nélkül. Egy ftb_hodor nevű felhasználónak mind megvan. 

A redditen közzétett képek alapján 153 kilométert sétált New Yorkban, hogy mindet megszerezze, viszont az iOS-es Health alkalmazás 129,04 mérföldet, közel 200 kilométert ír. Állítása szerint összesen 303 tojást keltett ki, 31-es szintig jutott és 4629 pokémont gyűjtött be, míg mindből lett legalább egy. Legerősebb lénye egy 2619 CP-s Dragonite.

Ti hogy álltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)