Hirdetés

Pokémon GO - káosz az amerikai utakon

|

Az amerikai Pokémon GO játékosok nem csak közlekedési fennakadásokat okoznak, hanem a rablók elsődleges célpontjává is váltak! Nem könnyű a pokémesterek élete.

Hirdetés

Ahogy az egész világon, az Egyesült Államokban is elképesztő siker a Pokémon GO. Az amerikaik is tömegesen indultak levadászni a zsebszörnyeket, ez azonban rengeteg előre nem látott közbiztonsági problémát eredményezett.

Egyrészt a telefonjukat bámuló pokémon-vadászok egyáltalán nem figyelnek a környezetükre, gond nélkül lelépnek a járdáról akár a száguldó autók elé is, ha éppen a közelben látnak egy ritka pokémont. A nyilvánvalóan életveszélyes bamba közlekedés azonban nem az egyetlen fenyegetés, ami a Pokémon GO játékosaira leselkedik.

Egyes bűnözők ugyanis ráálltak arra a módszerre, hogy elhagyatott területeken, sötét parkokban csapnak le a gyanútlan pokémesterekre. A St. Louis közeli O'Fallon településen is ilyen módon rabolt ki a lentebb látható három cseppet sem barátságkeltő fizimiskájú srác több arra kolbászoló pokémon-vadászt.

Bármennyire is jó móka a pokémonok hajkurászása, mindenképpen a saját testi épségetek legyen a legfontosabb! Figyeljetek oda nagyon, miközben közlekedtek, gyanús, veszélyesnek tűnő helyekre pedig még akkor sem érdemes bemerészkedni, ha ott tömegével bujkálnak a pokémonok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)