Hirdetés

Pokémon GO - 88 milliárd zsebszörnyet fogdostunk össze

|

Azt eddig is tudtuk, hogy a Pokémon GO nagyon népszerű, de a Niantic legfrissebb statisztikái minden képzeletünket felülmúlták.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban érezhetően visszaesett a Pokémon GO iránti érdeklődés. Legalábbis azt hittük, a Niantic legfrissebb statisztikái alapján ugyanis úgy tűnik, hogy még mindig nagyon aktív a közönség.

A fejlesztők a fönti rövid videóval hozták nyilvánosságra, hogy december 7-ig összesen 8,7 milliárd kilométert sétáltunk és több mint 88 milliárd pokémont kaptunk el. Ez napi durván 533 millió pokémont jelent, a távolságot tekintve pedig 200.000 alkalommal kerülhetnénk meg a Földet. Ez egyébként szeptemberben 4,6 milliárdon állt, vagyis az elmúlt három hónapban gyakorlatilag megduplázódott, ami azt jelenti, hogy továbbra is nagyon mozgékonyak a pokémon mesterek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)