Hirdetés

Ezzel a térképpel megnézheted, hol milyen Pokémonok vannak épp

|

Ha egy konkrét Pokémonra vadászol, de nem tudod, hol találod meg, a Pokévision segít. Akkor is, ha nem tudod, merre indulj el.

Hirdetés

A Pokémon Go varázsához hozzátartozik, hogy az ember folyamatosan figyelje telefonját, nézze, hogy épp közeledik-e egy jelzett pokémonhoz, vagy távolodik tőle.

Egy nyolcvanhatodik Rattata viszont szinte senkinek nem kell, azért már elindulni sem érdemes. Ekkor jöhet jól a Pokévision, avagy a térkép, ami nem csak azt mutatja meg, adott pontok közelében milyen pokémonok találhatók és pontosan merre, hanem azt is, mennyi ideig megszerezhetők. Pokémonokra nem lehet keresni, viszont lehet próbálkozni, hátha rábukkantok valamire a környéken, és lesz még időtök elindulni és elkapni. 

Vagy játsszatok a hagyományos módon, az sokkal nagyobb móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)