Hirdetés

Pokémon GO - rendhagyó módon javítja a lábnyomos hibát az új frissítés

|

Megjelent a Pokémon GO legújabb verziója, amiben egy idegesítő glitch kiküszöbölése mellett sok más dolgon is csiszoltak a fejlesztők.

Hirdetés

Hatalmas közösség alakult ki a Pokémon GO körül, viszont minden népszerűség ellenére továbbra is igaz, hogy maga az alkalmazás nem mentes a technikai problémáktól. A fejlesztők most egy új frissítést adtak ki a játékhoz, melyben igen frusztráló hibák is javítása kerültek.

Nemrég megjelent egy rettenetesen bosszantó probléma, melynek lényege, hogy ha megkeressük a közelben lévő pokémonokat, akkor a rendszer szerint mindegyik a lehető legtávolabb lesz tőlünk, tehát 3 lábnyomot fogunk látni alatta. A fejlesztők most megoldották ezt a problémát, de azért mégsem mondanánk, hogy kijavították, hiszen csupán nemes egyszerűséggel kivágták ezt az részt a játékból. Így most egyetlen lábnyomot sem láthatunk a közeli pokémonok képe alatt. Persze könnyen lehet, hogy később, amikor már biztosak a működésében, akkor visszakerül ez a feature.

Nem csak ebben a kérdésben történt előrelépés, többek között javítottak a memóriával kapcsolatos hibákon, csinosabb lett néhány animáció és elvileg a térképen is kevesebb buggal fogunk találkozni. A frissítés már az iOS és Android változatokon is elérhető, szóval már pöröghettek is rá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)