Hirdetés

Pokémon Go - a Pokédrone minden gondodat megoldja

|

Vannak helyek ahová nem férsz be, de ott figyel egy Dragonite? A TRNDLabs megoldja a problémádat. Igen, egy drónnal.

Hirdetés

Mostanra már mindenki, és mindenki nagymamája is a Pokémon Go hatása alatt áll. Az utcán Dratiniket kergető huligánok járják, akik attól sem rettennek meg, hogy magánterületekre hatoljanak be egy értékes fogásért. A TRNDLabs megoldása segít abban, hogy ne legyünk túl pofátlanok.

A Pokédrone egy wifin keresztül csatlakoztatható apró kis eszköz, ami a felszállás után átveszi az irányítást a telefonunk GPS és kamera funkcióin. Ez azt jelenti, hogy a Pokémon Go a drón helyzetét érzékeli és nem a telefonét.

Mivel egy viszonylag kis szerkezetről van szó, jelentősen limitált akkumulátorral, még mindig nem tartunk ott, mint a világ leglustább Pokémon Go játékosa. Ez csak néhány percre tud bejutni egy-egy helyre, hogy megkönnyítse számunkra a vadászatot.

Arra azért szeretném felhívni a figyelmet, hogy a fenti képre kattintva induló reklám azért nagy kamu, lévén a vízben nem spawnolnak Pokémonok (éppen azért, hogy túlságosan kötelességtudó Pokémon kutatók ne fulladjanak bele a Dunába).

Az kérdéses egyébként, hogy mennyire legális használni a cuccot, lévén a játék GPS-e így gyakorlatilag át van verve. De majd meglátjuk a Niantic ítéletét. Ötletnek nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)