Hirdetés

Pokémon GO - nerfelték az egyik legerősebb lényt

|

A Pokémon GO új frissítése a zsebszörnyek erőviszonyainak kiegyenlítésén is munkálkodott egy kicsit.

Hirdetés

A Pokémon GO legújabb javítása úgy oldotta meg a három lábnyomos hibát, hogy egyszerűen törölte a tappancsokat a játékból, viszont ezen a szembetűnő módosításon kívül is történtek még fontos változtatások.

Jelenleg a játék egyik legnépszerűbb állatkája Vaporeon, aki viszonylag könnyen megszerezhető (Eevee egyik fejlesztése ez a vízi pokémon) és rendkívül erős. Nem véletlen, hogy a legtöbb Gymben is egy Vaporeon trónol. A fejlesztők is látták, hogy kicsit csiszolni kéne többek között ezen a pokémonon is, így Vaporeon Water Gun nevű támadását tízes erősségről hatosra csökkentették, ugyanakkor a Hydro Pump képesség 50%-os erősítést kapott.

Más pokémonok képességein is módosítottak, ebben a táblázatban megtaláljátok az összes változtatást. Remélhetőleg ezután némileg felfrissül a Gymek arculata, és nem csak Vaporeon és Snorlax seregek sorakoznak majd bennük.

Ti örültök, hogy a fejlesztők próbálják javítani az erőviszonyokat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)