Hirdetés

Pokémon GO - vicces videó és hasznos alkalmazás is jött a Razertől

|

A Razer humoros videója elsőre úgy tűnhet, hogy egy nem létező alkalmazást reklámoz, pedig már több platformon is elindult a szolgáltatás, amivel könnyedén kereshetünk csapattársakat a Pokémon GO-hoz.

Hirdetés

A Pokémon GO iránti érdeklődés már több online gyorstalpaló és segédszolgáltatás létrejöttéért felelős, de arra nem feltétlenül számítottunk, hogy a közösség tagjai mellett egy-egy nagyobb cég is beszáll a játék nemhivatalos támogatásába. Így a Razer legújabb alkalmazásának promóciós videójára is könnyen azt hihettük volna, hogy annyira érdemes komolyan venni, mint a bolondok napján bejelentett termékeiket.

A RazerGO pedig nagyon is létezik, bár egyelőre még csak  iOS-en és asztali böngészőkben, és a valós helyzetünk alapján segít társakat keresni a Pokémon GO-hoz. Így nem csak azt állíthatjuk be, hány kilométeres körzetben lévő játékosok chat-üzeneteit szeretnénk látni, hanem azt is, melyik csapatot képviseljük a játékban, tehát egy-egy edzőterem elfoglalását is könnyen megszervezhetjük. Viszont még talán az alkalmazásnál is szórakoztatóbb a RazerGO-hoz elkészített promóciós videó, ami nem csak a Pokémon GO harcrendszerét parodizálja ki, hanem a három csapattal kapcsolatos mémekből is merített és még a telefonunk folyamatos bámulásának veszélyeire is felhívta a figyelmet. 

Nektek hogy tetszik a Razer ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)