Hirdetés

Rome: Total War - megjött az iPad verzió

|

Elérkezett az idő, hogy valódi stratégák módjára a buszon ülve hódítsuk meg a világot.

Hirdetés

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Snake volt a legnagyobb csoda egy mobilon? Azóta picit előrébb léptünk, most az egész Rome: Total War került a hordozható kütyükre. Az iPad tulajok már tölthetik is a játéktörténelem egyik legjobb stratégiai játékát.

A Rome: Total War táblás változata 10 eurós áron tölthető le az Apple alkalmazásboltjából. A futtatáshoz legalább egy iPad Air, mini 2 vagy Pro eszköz szükséges. Háttértárból 4GB-ot fal fel a program.

A teljes játékélmény a töltőképernyőtől, a főmenünk át, a küldetésekig minden ugyan az lesz, amit 2004-ben már láthattatok.

Sokan a mai napig a Rome: Total War-t tartják a Creative Assembly legnagyobb dobásának. Nem csodálkoznánk, ha hamar a letöltési listák tetejére kerülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)