Hirdetés

A Siemens már a 4G-t teszteli

|

A negyedik generációs mobilhálózatok (NGMN - Next Generation Mobile Network) működését és előnyeit a világon először élőben mutatta be a Siemens.

Hirdetés

Az NGMN a UMTS mobiltelefon-szabvány evolúciós továbbfejlesztése, piaci bevezetését 2010-re tervezik. A technológia maximálisan kiaknázza a UMTS-frekvenciák átviteli kapacitását, és akár 100 Mbps-os adatsebességet is tud biztosítani. "Mi vagyunk e technológia úttörői" mondta el Christoph Caselitz, a Siemens Communications mobilhálózatok üzletágának vezetője a müncheni Siemens Forumban tartott házibemutatón. "Az NGMN a meglévő infrastruktúrára épül, ezért a hálózat-üzemeltetők gyorsan és költséghatékonyan tudják majd bevezetni 2010-re".
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)