Hirdetés

Már a Snapchatben is lehet játszani, nem is akármit

|

A Facebook Messenger után a Snapchatben is megjelent egy játék, és egy fokkal összetettebb, mint a kosárlabda vagy a dekázgatás.

Hirdetés

Mint azt ismerőseinktől tudjuk, a Snapchat jelenleg leginkább arra jó, hogy mindenféle virtuális maszkokat rakjunk magunkra, esetleg kicseréljük arcunkat valaki máséval. Legalább addig se küldözget senki kompromittáló képeket azt remélve, hogy a másik fél nem menti le, csak hagyja, hogy lejárjon a számláló. 

Mindenesetre az alkalmazás mától ennél is többet tud, ugyanis bekerült a Serena Williams' Match Point nevű, nyolcbites teniszjáték. Ebben az ismert teniszezőnő 22 emlékezetes meccsét játszhatjuk újra, de feladatunk csak annyi, hogy ha balra szeretnénk visszaadni a labdát, a képernyő bal felét, ha jobbra, jobb felét nyomjuk meg. Előhívni úgy lehet, hogy rákerestek az appban balra húzás után az ESPN Discover csatornájára (amit én épp most nem találtam meg), majd felfelé lapoztok, ha a játékról esik szó. Egyébként itt is elérhető (PC-ről is), ha nem akartok emiatt Snapchatet telepíteni, vagy nektek is homályos, hol az ESPN csatorna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)