Hirdetés

Nyáron leállítják az egyik Sonic játékot

|

A Sonic Runners ugyan nem lett kirobbanó siker, egy kis közönséget megnyert magának, viszont a nyár közepén ők sem játszhatnak többet ezzel a résszel.

Hirdetés

Bár az évforduló kapcsán ünnepelnünk kellene a Sonic-sorozatot, a legutóbbi részek nem adtak okot túl sok okot az örömre. A Sega ráadásul még ebből is elvesz egy keveset, ugyanis a tavaly megjelent első mobilos Sonic-rész is törlésre kerül.

Az iOS-re és Androidra kiadott Sonic Runners egy vegyes fogadtatásban részesült endless runner, amit már csak júliusig élvezhet, akinek bejött a legendás karakter mobilos szereplése. A törlés okára egyelőre nem derült fény, a játék weboldalán csupán egy szűkszavú közleményt találunk, amiben a csapat megköszönte a rajongók támogatását és sajnálatát fejezte ki a Sonic Runners törlése miatt. A játékbeli tárgyak árusítását már le is állították, a játék pedig július 27-én tűnik el végleg az iOS és az Android áruházból. Ez sok endless runner esetében nem lenne nagy probléma, de a Sonic Team játékát kizárólag online módban játszhatjuk, így a leállás teljes mértékben elérhetetlenné teszi majd.

Mit gondoltok, sikerül a közeljövőben gatyába rázni a Sonic szériát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)