Hirdetés

Super Mario Run - ilyen lesz az első mobilos Mario

|

Tegnap az Apple rendezvényén jelentették be az első, hivatalos, mobilos Mario játékot, amiből most láthatunk is egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Super Mario Run egy iOS-re érkező Mario epizód, amiben a korábbi részekkel ellentétben csak egy ujjunkat használva fogunk játszani. Úgy kell elképzelni a dolgot, mint a Rayman Jungle Run-t. A karakter megy, nekünk csak ugrani kell.

Aki már egy percet is játszott az említett Rayman játékkal az pontosan tudja, hogy ez csak könnyűnek hangzik, valójában viszont sokkal komplikáltabb (de élvezetesebb) a játékmenet ennél. A Super Mario ráadásul pár csavart is rátesz majd a runner formulára, és behoz olyan klasszikus ellenfeleket is a képbe, mint Bowser. Aki ismeri a Super Mario sorozatot, az otthon fogja érezni magát.

Az alkalmazás 2016. decemberében jelenik meg Apple iPhone és iPad készülékekre. Egyelőre nem volt szó androidos verzióról, reméljük, hogy ez nem marad így sokáig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)