Hirdetés

MMO készül a Terminator: Genisysből

|

Bár a film nem lett kifejezetten sikeres, játék formájában nagyot szólhat a Terminator legfrissebb kalandja.

Hirdetés

Miután az Arnolds Schwarzenegger és Emilia Clarke főszereplésével készült Terminator film csak 350 millió dollárt tudott begyűjteni a rajongóktól, a Paramount szögre is akasztotta a folytatás terveit, ez azonban nem akadályozta meg a játékfejlesztőket abban, hogy belekezdjenek egy nagyobb projektbe.

Az Androidra és iOS-re készülő játékot A Plarium jegyzi, akik olyan játékokat tettek már le az asztalra, mint a Vikings: War of Clans, a Stormfall: Rise of Balur vagy a Total Domination: Reborn. A játéknak semmi köze nem lesz a Glu Mobile által tavaly kiadott Terminator Genisys: Guardianhez, ami egy TPS nézetes lövölde volt.

A gépek öntudatra ébredésekor kezdődő játékban csatlakozhatunk az ellenálláshoz, de akár a Skynet oldalán is felvehetjük a harcot. A 2017-ben megjelenő játék free-to-play lesz, de azért az alkalmazáson belül természetesen költhetünk némi pénzt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)