Hirdetés

That Dragon, Cancer - mobilon is átélheted a tragédiát

|

A Numinous Games szívhez szóló kalandját újabb platformra látogat, a That Dragon, Cancer ugyanis mobilokra és tabletekre költözött.

Hirdetés

Még januárban jelent meg PC-re és az összesen nem nagy példányszámban elkelt Ouya-ra a That Dragon, Cancer, és a kis Joel történetét már akkor több tízezren élték át. Hozzájuk most még többen csatlakozhatnak, ugyanis újabb platformra jelent meg a játék.

A két nagy mobilos operációs rendszer közül iOS-re adta ki az interaktív sztorit a Green házaspár köré szerveződött Numinous Games, így már iPaden és iPhone-on is játszhatunk vele. A port megjelenése valahol meglepő, hiszen a rajt utáni nem éppen kimagasló teljesítmény után nem volt valószínű, hogy lesz pénze a csapatnak más platformokra hozni a rendkívül érzelem-gazdag játékot. Mindenesetre ha valakit eddig a PC-je tartott volna vissza a That Dragon, Cancer végigjátszásától, már más képernyőkön is átélheti Joel és szülei történetét a rákkal való küzdelemről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)