Hirdetés

The Banner Saga 2 - mobilon is vonulnak a vikingek

|

Az első részhez hasonlóan megérkezett mobilokra és tabletekre a The Banner Saga 2 is, így már útközben is taktikázhatunk.

Hirdetés

Az áprilisi PC-s megjelenést követően konzolokon is megjelent a The Banner Saga 2, de az Xbox One-os és PlayStation 4-es rajttal közel sem ért véget a portok sora. A Stoic csapata később PlayStation Vitára is elhozza a taktikai játékot, de addig néhány másik platformra adták ki a Versus Evillel közösen.

Tegnap jelent meg az androidos és az iOS-es változat, így már mindkét operációs rendszer hivatalos áruházából letölthetjük a viking-ihletésű kaland folytatását. Nem érdemes viszont menet közben telepíteni a Banner Saga 2-t, ugyanis 3,3 GB-nyi adatra van szükségünk, mielőtt elkezdhetünk játszani. Az elődhöz hasonló körökre osztott játékmenet miatt viszont az irányítással ezúttal sem lesz különösebb gond.

Ti szoktatok korábban PC-n vagy konzolon is megjelent játékokkal mobilon játszani?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)