Hirdetés

Titanfall: Frontline - törölték a mobilos spinoffot

|

Az akrobatikus lövölde készítői is megpróbáltak meglovagolni egy népszerű mobilos trendet, de mivel csak egy középszerű játék lett volna a projektből, inkább kukázták a Titanfall: Frontilest.

Hirdetés

Nem biztos, hogy még emlékeztek rá, de tavaly ősszel sokadik, a Hearthstone-ra hajazó mobilos spinoffként bejelentették a Titanfall: Frontiles-t. Azóta zárt bétába lépett a játék, de nem ütötte meg a kívánt színvonalat, így ma hivatalosan is megerősítették a készítők, hogy a projektet nem folytatják.

A hivatalos weblap szerint a fő sorozatot készítő Respawn is részt vett valamilyen formában a munkában, de a fejlesztést alapvetően nem ők, hanem a Particle City végezte, ahogy a kiadó sem az EA volt, hanem a Nexon. Ennek ellenére úgy tűnik, odafigyelnek a minőségre, így jelentették be ugyanis a Titanfall: Frontline törlését:

"Nagyon sokat tanultuk a Titanfall: Frontline bétatesztjéből, de végeredményben úgy éreztük, ez az élmény nem tudta volna visszaadni a gyors, akciódús játékmenetet, ami egybeforrt a Titanfall névvel. Bár soha nem könnyű törölni egy játékot, izgatottak vagyunk, hogy új Titanfall mobiljátékokat építsünk némelyik ötletből, amik tetszettek a játékosainknak."

Ezen kívül elárulták, hogy a zárt bétát még egy hétig működtetik, aztán teljesen leállítják.

Ti milyen, a Titanfall univerzumából merítő mobiljátékot tudnátok elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)