Hirdetés

Mortal Kombat X - Ed Boon most tényleg ennyire megszívatott minket?

|

Tegnap megjelent egy sokat sejtető tweet Ed Boon, a Mortal Kombat atyja Twitter oldalán, ami egy mai nagy bejelentésre utalt a Mortal Kombat X jövőbeli DLC karaktereivel kapcsolatban. Most megtörtént a bejelentés, de össze vagyunk zavarodva.

Hirdetés

Ed Boon szereti húzni a rajongókat, egész gyakran oszt meg olyan üzeneteket Twitterén, amik egy későbbi leleplezésre utalnak.

Tegnap este 22:38-kor ez a poszt jelent meg nála:

Nem kell Sherlock Holmesnak lenni ahhoz, hogy ezen kép alapján kitaláljuk, a Mortal Kombat X-hez négy további karakter érkezik hamarosan. Nyilván azt gondoltuk, hogy nem a nyilvánvalót jelentik be, hanem mondjuk azt, hogy a sziluettek kit rejtenek. De nem.

Pár órája egy újabb tweet bukkant fel, az abban szereplő link a Mortal Kombat X fórumának egy topicjára mutatott, amiben a hivatalos bejelentés sajtóközleménye szerepel. Ebben mindössze annyi új infó van, hogy a négy új karaktert 2016 első felében kapjuk meg skinek és egy új pálya kíséretében. És pont.

Ennek persze örülünk, ugyanakkor nagyjából ez volt a reakciónk, nagyjából hasonló ál-meglepődöttséggel:

Na mindegy, várunk tovább, addig lehet tippelgetni, kik csatlakoznak legközelebb a Mortal Kombat X felhozatalához. Egy népszerű tipp, hogy balról a második Wolverine, és ebben tényleg van valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)