Hirdetés

Tavasszal mutatkozhat be a Nintendo új konzolja

|

Azon kívül, hogy készül, még semmit nem tudunk a Nintendo NX néven emlegetett gépről. A leleplezésre viszont már nem kell sokat várni.

Hirdetés

Jelenleg ugyan piacon van a Nintendo Wii U, és hébe-hóba jönnek rá új játékok, de sem maga a hardver, sem a kínálat nem veheti fel a versenyt a PlayStation 4-gyel és az Xbox One-nal. 

A Nintendónak lépnie kell, és idén lépni is fog. A Nomura Securities elemzője szerint az NX valamikor az év végén, a vásárlási szezonban, azaz október-november környékén jelenik meg. Az első részleteket magával a koncepcióval kapcsolatban valamikor március és május között (avagy tavasszal) árulják el, magát a konzolt pedig júniusban, alighanem az E3 alatt láthatjuk először.

Az elemzők úgy gondolják, az NX megjelenésével jelentősen csökkenhet a 3DS és a Wii U, illetve az ezekre megjelenő szoftverek által generált profit, még annak ellenére is, hogy a gép egyiknek sem közvetlen utódja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)