Hirdetés

Nyerj egy ZTE Blade L2 okostelefont és egyéb értékes ajándékokat!

|

A ZTE Blade L2 mellett egy Kis II Max okostelefon és egy ZTE powerbank is a tiéd lehet.

Hirdetés

Nem is olyan régen már olvashattatok egy összefoglalót a ZTE Blade L2-es okostelefonjáról a PC World hasábjain. Ezúttal egy ilyet sorsolunk ki a PC Worlddel közösen az olvasók között, ehhez pedig mindössze egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolni. A helyes megfejtések beküldői között december 23-án sorsoljuk ki az okostelefont, a ZTE felajánlásából - a nyertesek neve a Facebookon is látható lesz. Ha valaki lemaradna róla, nem szabad csüggednie, ugyanis a ZTE-nek hála a beküldők között kisorsolunk még egy Kis II Max okostelefont, egy ZTE Power Cube 4000mAh mobil akkumulátort, amivel bármilyen kütyüt lehet tölteni, illetve egy ZTE MicroPower 1A-es ultra mini autós töltőt is. 

 

A nyeremények

Blade L2 okostelefon: egy 5 hüvelykes készülék, amely megnyerő külsővel és 854×480 pixeles kapacitív érintőkijelzővel rendelkezik. Android 4.4 KitKat rendszert futtat, és microSD memóriakártyával bővíthető. 

 

ZTE Blade L2

 

Kis II Max okostelefon:4 hüvelykes, 800 x 480 pixeles felbontású kijelzővel szerelt okostelefon, amely Android 4.4 KitKat rendszert futtat. Egy microSD memóriakártyával 32 gigabájt plusz tárhellyel bővíthető. 

 

ZTE Kis II Max

 

ZTE Power Cube 4000mAh mobil akkumulátor: bármilyen hordozható kütyü tölthető a segítségével, legyen az okostelefon vagy táblagép. Ha nálunk van, biztosak lehetünk benne, hogy a lemerült akku sem gond. 

 

ZTE Power Cube

 

ZTE MicroPower 1A-es ultra mini autóstöltőt: nagyon kis méretű autóstöltő, amely bárhol elfér, egy kesztyűtartóban pedig alapkellék. A segítségével könnyedén tölthető az okostelefon. 

 

ZTE autóstöltő

 

*A fenti fotók csak illusztrációs célt szolgálnak, a tényleges termékek kinézete eltérő lehet. 

 

A kérdés

Milyen a ZTE Blade L2 hátlapi kamerája?

A: 2 megapixeles kamera, LED-vaku nélkül
B: 8 megapixeles, autofókuszos és LED-vakus
C: 0,3 megapixeles kamera, autofókusszal

 

A megfejtéseket a jatek@pcworld.hu e-mail címre várjuk! A válasz megfejtésében nagy segítség lehet ez a korábbi anyaguk

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)