Hirdetés

Oculus Rift - képek szivárogtak ki, de állítólag elavultak

|

Az Oculus Rift hivatalos honlapjának kódjában turkálva Redditezők rátaláltak néhány renderre, amikről azt hitték, a szemüveg fogyasztói változatát mutatják. Az Oculus alapítója tagad.

Hirdetés

Holnapután lesz egy Oculus Rift esemény, ahol várhatóan az eszköz árát, végleges dizájnját, a hozzá tartozó kiegészítőket és a megjelenés pontos dátumát is bejelentik. Vagy legalább ezek valamelyikét.

Az szemüveg iránt érdeklődők természetesen nem bírnak magukkal, az oldal CSS-ében találtak néhány linket, amik a Riftet ábrázoló képekre mutatnak. Bár az Oculus gyorsan eltávolította ezeket, az internetezők elég tapasztaltak ahhoz, hogy tudják, ilyenkor le kell menteni mindent, amíg lehet, így Imgurra gyorsan felkerült az alábbi válogatás.

Palmer Luckey, az Oculus alapítója azonnal szólt, hogy ezek nem a végleges változat képei, viszont azt megerősítette, hogy hiteles koncepciók. „Ne számítsatok arra, hogy 11-én bármi ilyesmit fogtok látni” – írta, és hozzátette, hogy minden, amit a képeken látunk, ősrégi, és köze nincs a véglegeshez. Két nap múlva okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)