Itt az új GameStar póló!
Kattints a részletekért!

Olcsó Windows 7-et vegyenek!

Vakka

Sokan az ellenkezőjére számítottak, de a Windows 7 mégsem kapott nagy árcédulát.

A Microsoft úgy tűnik, jelentősen módosította árstratégiáját a Vista startja óta. Ezt bizonyítja, hogy a már előrendelhető, cégeknek szánt Windows 7 Professional OEM árban nem különbözik az azonos nevű XP-s változatától.

Elmerülve a részletekben, az otthoni felhasználásra szánt OEM verziós Windows 7 Home Premium előrendeléssel 31.990 Ft. A nagyfokú XP-kompatibilitással, valamint leegyszerűsített és biztonságos hálózatkezeléssel felvértezett Windows 7 Professional 39.900 Ft, a minden földi jóval felvértezett Windows 7 Ultimate pedig 52.820 Forintért vihető haza. Szerintünk ez igazán zsebpénzbarát!


Hmmm... Meyiket is?

Az október végén startoló, de már elismerésekkel illetett új Windows tulajdonságairól és kedvezményes árairól a PC World remek írásából tájékozódhattok.

 

windows 7 microsoft windows win7 win 7 ár vásárlás akció

Hasonló jóságok

112 Komment Szólj hozzá

Oldal: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »
14 110
aldum
Inaktív)

wolf: Ez így van, de nem Ultimate-et adnak...

válasz
20 109
wolfman8
Dr. Gregory House (9/10)

Kicsiny hazánk mindenben felzárkózott a nyugathoz, kivéve a fizetéseket.

Amúgy tényleg nem olyan alacsony ez az ár, de nézd meg az eddigi bármelyik Windows árát, aztán rájössz, hogy viszonyítva sokkal jobb a helyzet.

Csak megjegyzem(aki nem tudná), hogy Magyarország olyan szerződést kötött a Microsoft-al, hogy az egyetemistáknak ingyen jár bármelyik Windows termék(7-es is). Hallgatói jogviszony megszünésekor persze azonnal törölni kell!

válasz
17 107
Pancso
Inaktív)

Megvárjuk a Service Packot =D

válasz
12 106
nagybenyus
Inaktív)

Zsebpénzbarát? Hát nézőpont kérdése. Aki havi nettó 200e fölött keres, annak biztos. Nyugaton, ahol 1500 Euro fölött van a minimálbér (400eFt fölött), és az árak már többnyire a magyar árak alatt vannak, kivéve az ingatlant, sokkal kisebb az ÁFA, sokkal kevesebb a levonás a bruttó fizetésből, ott ez tényleg "csak zsebpénz". De mivel vigyáztak az elmúlt 20-30 évben, hogy kis hazánk ne zárkózzon fel a nyugathoz fizetések terén sem, és így szinte a lakosság fele havi 50-60e Ft nettó fizetésből vagy nyugdíjból kénytelen gazdálkodni (jó esetben is 80-90e), ezért ez egy kissé durva kijelentés volt. Egyszerűen csak nem magyar fizetésekhez találták ki. Vagy mondhatnék Kelet-Európát is. Mi nem igazán képezzük a célpiacot. Majd itt is elfogy valamennyi, a cégek meg így is, úgy is kénytelenek megvenni. Főként az utóbbival kalkulálnak. Mondjuk én is meg szoktam venni a játékokat, legalábbis ami részemről megéri, akár külföldről, mert sokszor onnan fele vagy harmad annyiért is meg lehet szerezni. (Ajánlom ezt az oldalt: game.co.uk) De oprendszerért én sem adnék ki többet egy 20-asnál. Max 25 a prof verzióért. De még ez is sok. Úgyhogy marad a jó öreg XP.

válasz
15 104
fade
Inaktív)

Olcsó? Legrosszabb pillanatomban is max 20k-t lennék hajlandó fizetni érte. Pedig a 7es eddig megnyert magának =)

válasz
16 103
bargab85
Inaktív)

Teljesen meg vagyok elégedve a Vista Home premiumommal de lehet hogy a jövőben a munkahelyemen lesz fejlesztés és akkor el fogok gondolkozni hogy xp-bista-7 verziók melyike éri meg.

válasz
24 102
Zoe01
Inaktív)

Pontosan, ez egy nagyon barátságos ár, csak sokan nem veszik észre, hogy ez egy operációs rendszer, amit mondjuk nem kell félévente cserélgetned, mint például egyes hardware elemeket.

Mondjuk akik meg lewarezolják, azok nem tudom miért sopánkodnak, ha csak 7k-ba kerülne, ők akkor sem vennék meg...

válasz
16 101
tukg
Inaktív)

Szép
Mondjuk jobban örültem volna ha a teljes dobozos verziók kerülnének enyibe
Ha lesz rá lehetőség beruházok egy Home Premiumra
Addig meg jól elvagyok az RC változattal

válasz
18 100
yorgash
Jack Bauer (10/10)

Azért azt bírom, mikor valaki lazán megjegyzi, hogy nem adna érte 35k-t, ugyanakkor ha Linux-ot vagy egyéb ingyenes OS-t kellene használnia akkor bajban lenne.
Ha nem létezne illegális verzió, akkor talán kevesebb lenne az olyan, aki 200-300 ezres számítógépe mellé belátná, hogy néha bizony nem jön rosszul 3x ezer forintot áldozni egy op.rendszerre.

válasz
17 99
RaiN122
Jack Bauer (10/10)

Ja, s most nézem, hogy ezek az OEM változatok, amiket csak 1 gépre lehet telepíteni, s mivel az alaplaphoz regisztrálja magát, ha bedöglik, vagy kicserélik, akkor a garancia ideje alatt továbbra is használható marad, de mi is van utánna??? Veszek egy progit, majd 5 év múlva lecserélem a gépet, s dobhatom ki a francba???

válasz
16 98
RaiN122
Jack Bauer (10/10)

Én is magasabbra számítottam, s a Home-ok valóban megfizethetőek, de az Ultimate azért még mindig borsos...

válasz
15 97
targus
Inaktív)

10k-t én is megadnám érte simán...

válasz
14 96
Varodero
Inaktív)

Akik panaszkodnak az árra: nem kell megvenni, vannak olcsóbb op.rendszerek is. Nem tetszik, hogy megint azok lesznek a legnagyobb kritikusai a W7-nek, akik 1 fillért sem hajlandóak költeni rá.
Ha stabil lesz a cucc, akkor megfontolom a vételt, de egyelőre maradok az XP-nél.

válasz
17 95
Tanus
Inaktív)

zsebpénz barát... XDDD jah aki havi 60-at kap az párszor kibírja hogy ne költse el mind... XD

válasz
14 94
Lownoise
Inaktív)

Daemon Tools kiválóan alkalmas rá én azt használom Win7 X64-alá. Igaz ijesztget,hogy így, meg úgy nem kompatibilis, de minden riogatás ellenére a futtat-ra kell nyomni és tökéletesen megy, nekem a 4.30.4.0027-es

válasz
15 93
jedi501
Inaktív)

Az MSDNAA-n keresztül megvan nekem a Windows 7 Professional de biztosíthatom, hogy nem környékezi meg az XP SP2-es kompatibilitását. Jól megy de néha abszurd dolgokat művel mint pl. a Mozilla Firefox 3.5+ elindításakor neha not respondinggol de fel mp mulva már nem és ezt folytatja kb. 5-6 mpig ami idegesítő, és a MF 3+as már támogatja a Win7-et. De összegezve jobb mint a Vista és egy SP javítással jobb lesz az XP SP2-3nál is.

válasz
Oldal: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 »