Hirdetés

Paramount Pictures - ezeket a filmeket várjuk 2015-re és 2016-ra

|

A Paramount Pictures nagyvonalakban ismertette velünk 2015-ös és 2016-os terveit. Folytatások és remake-ek mindenhol!

Hirdetés

A Paramount Pictures nemzetközi képviselője részt vett a spanyolországi CineEurope konferencián, és bejelentette a stúdió 2015-ös, továbbá 2016-os felhozatalát.

Túlzottan nagy meglepetésekre nem lehet számítani, hiszen ha nem folytatást, akkor remake-et vagy feldolgozást kapunk, egyedül Michael Bay kézikamerás időutazós filmje, a Project Almanac lóg ki némiképp a sorból. Az alábbi 2016-os filmeknek várhatóan olyan projektekkel kell majd megküzdeniük a kasszáknál, mint a Prometheus 2, a Warcraft mozi, a Múmia reboot, az X-Men: Apokalipszis, A csodálatos Pókember 3, az Így neveld a sárkányodat 3, a Függetlenség napja 2, az Angry Birds film, az Amerika Kapitány 3, a Batman vs. Superman: Dawn of Justice, a Jégkorszak 5 és az Avatar 2, hogy csak párat említsünk.

Mutatjuk a listát:

2015:

- Sponyabob: Ki a vízből! 3D
- Hot Tub Time Machine 2
- The Gambler
- Project Almanac
- Terminator: Genesis
- Péntek 13 remake
- Mission: Impossible 5

2016:

- Transformers 5
- G.I. Joe 3
- Star Trek 3
- Paranormal Activity 5
- Ben-Hur
- Beverly Hills-i zsaru 4
- Boszorkányvadászok 2

Van a listán bármi meglepő? Kell nekünk az új Beverly Hills-i zsaru?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)