Hirdetés

Plants vs. Zombies 2 - benőtte a gaz az App Store-t

|

Amíg várunk (de nagyon) a Plants vs. Zombies: Garden Warfare-re, addig a mobilos kistestvére sorra döntögeti a rekordokat.

Hirdetés

A PopCap statisztikái szerint majdnem 25 millió almás cuccon figyel ott a Plants vs. Zombies 2. Következik a hordozható zombikaland, képekben.

A PvZ 2 már kiadásakor az Electronic Arts legsikeresebb mobiljátéka lett, amit augusztus 22-n már 16 millió ember töltött le. Az azóta eltelt pár napban ez a szám 25 millióra hízott, ami, ha gondosan átböngésztétek HP Plants vs. Zombies 2 tesztjét nem is olyan meglepő.

A PopCap kiadott egy infographot, hogy könnyebben emészthetővé tegye az igen meggyőző számokat. A PvZ második része egyelőre csak iOS-en elérhető, de még ebben az évben kijön más platformokra is, ami várhatóan jelentősen megdobja majd a letöltések számát.

Ti kipróbáltátok már? Vagy inkább a Garden Warfare-re gyúrtok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)