Hirdetés

PlayIT Karácsony - a GameStar már készülődik

|

Még alig pihentük ki a PlayIT fáradalmait, máris itt a következő etap, ahol már karácsonyi hangulatban, ünnepi programok mellett ünnepelhetjük az év legjobb játékait.

Hirdetés

Mint azt a legtöbben már bizonyára tudjátok, december 20-án szombaton kerül megrendezésre az első PlayIT Karácsony, ahol versenyek, játékállomások, tűzijáték, szabadtéri programok, vetélkedők, akciók és nyereményeső vár mindenkit, aki ellátogat a Millenárisra.

A helyszínen természetesen a GameStar is ott lesz, és amellett, hogy mi is rengeteg programmal és ajándékkal készülünk, a PlayIT Karácsonyon leplezzük le a GameStar Awards 2014 nyerteseit is. A díjátadó gálára 13-15 óra közt kerül sor, amikor is 10 kategóriában (legjobb FPS, legjobb akció, legjobb verseny, legjobb szerepjáték, legjobb felújított játék, legjobb PC-s/Xboxos/PlayStationös játék, az év fejlesztője, az év kiadója, az év játéka) adjuk át a díjakat.

Természetesen ezen kívül is rengeteg izgalmas program várja majd az érdeklődőket. A Nagyszínpad műsorát (csak úgy, mint a PlayIT szombati napján) a Gameday Irodás srácok, Szirmai Gergő és Kiss Imi vezetik, de lesz Guitar Hero, FIFA, CS:GO, Dance Central, Hearthstone és League of Legends verseny, valamint lehetőségetek lesz az Oculus Rift szemüvegek kipróbálására is. Természetesen most is rengeteg akciós játék közül válogathattok majd, a teljes listáért ide tessék kattintani.

Ti kilátogattok a PlayIT karácsonyra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)