Hirdetés

Ilyen volt az első debreceni MineShow

|

A PlayIT után a MineShow is elindult országos hódító körútjára, a most először Budapesten kívülre látogató rendezvény pedig kiváló rajtot vett Debrecenben.

Hirdetés

Egyetlen játék valószínűleg ritkán tud annyi rajongót egy rendezvényre vonzani, mint a Minecraft, így a Mojang csodája köré épülő MineShow is kilépett a fővárosból, először a debreceni rajongókat meglátogatva.

A rögtön kétnapos programmal debütáló rendezvényről a PlayIT-ekhez hasonlóan nem hiányozhatott a virtuális valóság élménye sem, de több, a PC-ktől és konzoloktól független, mégis a játékhoz kapcsolódó program is várta a rajongókat. Természetesen a kilátogató videósok a debreceni MineShown is hatalmas tömegeket vonzottak, ahogy a lenti fotókon is láthatjátok. Részben azért is, mert a Minecrafttal nem igazán foglalkozó mókamesterek, mint Isti és Unfield is leültek egy kicsit játszani. A dedikáló zóna viszont ezúttal sokkal rendezettebb volt egy új sorszámos rendszernek hála, így rendkívül kényelmesen találkozhattak kedvenceikkel a rajongók, akik közül a két nap alatt 5120-an fordultak meg a MineShown.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)