Hirdetés

Ezért érdemes kilátogatni a PlayIT-re

|

Elképesztő mennyiségű program, video- és asztali játékok, e-sport, cosplay, YouTuberek. Mutatjuk, mi minden vár rátok a Microsoft PlayIT Show-n.

Hirdetés

Mostanra valószínűleg már mindenki tudja, de azért még egyszer utoljára megemlítjük: szombaton ismét PlayIT Show a Hungexpón. Ezúttal is több tízezer emberre számítunk, ennek megfelelően pedig hihetetlenül változatos programmal készülünk.

A rendezvény ezekben a percekben is épül, a Hungexpó D, F és G csarnokaiban hamarosan minden a helyére kerül és kezdetét veheti a 2016-os év második PlayIT Show-ja. Hogy biztosan ne tévedjetek el, érdemes az alábbi térképet jó alaposan tanulmányozni már a rendezvény előtt:

A D csarnokban kapnak majd helyet a cosplayesek, de itt csatlakozhattok a Mozdulj Gamer kerekasztalbeszélgetéshez is, ahol a játékfüggőségről, a virtuális valóság alternatív felhasználásáról és még tengernyi izgalmas dologról lesz szó. A Mozdulj Gamer Mozgalom természetesen rengeteg interaktív programmal és játékkal is készül, érdemes őket lecsekkolni.

Az F csarnokban a videósoké lesz a főszerep, itt találjátok majd az OCTV YouTuber Zónáját, ahol idén is főzni fognak a srácok, de lehet majd velük beszélgetni és természetesen aláírást is örömmel osztanak. Egy hét is kevés lenne összeírni az összes videóst, akivel találkozhattok a PlayIT-en, úgyhogy inkább képben mondjuk el:

A G csarnokban a videojátékoké a főszerep. Itt találjátok majd az ASUS standját, ahol kipróbálhatjátok a legújabb gamer laptopokat és kiegészítőket, valamint itt kaptak helyet az e-sport színpadok is, mint a CS:GO és a Hearthstone 1v1, valamint a Lenovo Y Kupa színpada. Ha már itt jártok, feltétlen csekkoljátok le a Microsoft GameStar nagyszínpadot, ahol egész nap megy majd a műsor, előadások, cosplay döntő, vetélkedők és persze rengeteg ajándék várja azokat, akik csatlakoznak.

Nemcsak a nagyszínpad lesz a miénk, hanem saját standdal is készülünk, amit ezúttal a Barcrafttal közösen hoztunk össze. A BarNight Taverna névre keresztelt fantasy kocsmánkban egész nap pörög majd a Hearthstone, de a Cenega jóvoltából Gwentezni, a Metagame-nek köszönhetően pedig akár Trónok harca kártyajátékozni is tudtok egész nap, mindezt ráadásul a lehető legautentikusabb módon, cosplayerek ellen.

A GameStar standját már csak azért sem érdemes kihagyni, mert ezúttal is visszük magunkkal az összes magazint, így lecsaphattok akár múzeumi darabokra is. Emellett mindenféle GameStaros relikviával, pólóval, táskával és karkötővel is készülünk, a vásárlások után pedig a Barcraftban felhasználható kuponokat adunk, így feltétlen érdemes benézni!

Az 576 KByte most is több tucat játékot akciózott le, így ha kimaradt valami az elmúlt évek legjobb játékai közül, akkor most potom pénzért pótolhatjátok őket. Ha nem csak játszani akartok, hanem olvasni is kedvenceitekről, akkor a helyszínen is megvásárolhatjátok a PlayIT magazint is.

Találkozzunk a PlayIT-en!

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Belépőjegy elővételben, és a helyszínen is kapható!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)