Hirdetés

Playit Show - fantasztikus programmal vár a Microsoft GameStar nagyszínpad!

|

A Microsoft GameStar nagyszínpad ismét a PlayIT központi helyszíne lesz, ahol rengeteg móka és kacagás, na meg persze ajándék várja a látogatókat.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, most is a GameStar csinálja a PlayIT nagyszínpadát, ennek köszönhetően pedig ugyanarra a színvonalas műsorra számíthattok, amire az elmúlt években. Na jó, azért a programban van némi változás, de csak még izgalmasabbá tettük a menetrendet.

A hangulatfelelősök szerepét ezúttal is daev és BZ töltik majd be, akik már alig várják, hogy újra találkozzanak a PlayIT közönségével. Állítólag daev már annyira pólókat akar dobálni a tömegbe, hogy barátnője, Julcsi fél ruhatárát is leszórta az erkélyről. A srácok tengernyi ajándékkal és rengeteg meglepetésvendéggel készülnek, úgyhogy mindenképp érdemes őket meglátogatni.

Az ingyen lootnál csak az édesebb, amiért megküzdött az ember, de szerencsére erre is lesz lehetőségetek. Egyrészt egész nap pörögnek majd a kvízek, ahol gamer szaktudásotokról tehettek tanúbizonyságot, másrész pedig ezúttal is kiállhattok egymás, sőt, akár a YouTuberek ellen is különböző játékokban. A fegyvernemeket egyelőre nem áruljuk el, legyen ez meglepetés mindenkinek.

Természetesen az elmaradhatatlan előadásokról sem feledkeztünk meg, így mesélünk egy kicsit a Windows 10-ről és a ma megkerülhetetlen YouTube-témákat is körbejárjuk egy kicsit. Emellett a már megszokott cosplay verseny, az idén útjára indított Fan Art díjátadó és további izgalmak is várnak azokra, akik felkeresik a nagyszínpadot a G csarnokban.

Microsoft PlayIT Show Budapest

Időpont: 2016 április 30., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, Albertirsai út 10., Budapest, 1101
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)