Hirdetés

Sosem volt még ennyi esport a PlayIT-en!

|

Elképesztő mennyiségű játék, profi és amatőr versenyek, na meg természetesen rengeteg értékes nyeremény vár azokra, akik próbára teszik tudásuk novemberi Microsoft PlayIT Show-n.

Hirdetés

Már csak alig több mint egy hónap van hátra a november 26-án megrendezésre kerülő Microsoft PlayIT Show Budapestig, ahol több tízezer négyzetméteren vár titeket a régió legnagyobb gamer rendezvénye.

Ahogy az elmúlt években mindig, most is központi szerepet kap majd az esport, ezúttal azonban még a szokásosnál is nagyobb lesz a nyüzgés, hiszen az amatőr játékosok mellett komoly csapatok is összemérik az erejüket.

A legnagyobb durranás egyértelműen a Lenovo Y Kupa lesz, amelynek selejtezői egész évben zajlottak. A döntőbe végül négy League of Legends és négy Counter-Strike: Global Offensive csapat jutott be, ők küzdenek majd a kétmillió forintos nyereményalapért, na meg persze a dicsőségért, hogy az ország legjobbjaiként emlegetik majd őket.

De nem ez lesz az egyetlen csapatverseny, ti magatok is próbára tehetitek a tudásotokat, akár az 5v5 Call of Duty: Infinite Warfare versenyben, a 6v6 Overwatch bajnokságban, vagy a 16v16 Battlefield 1 küzdelmekben. Természetesen az sem baj, ha nincs csapatotok, hiszen rengeget 1v1 versennyel is készülünk, legyen az Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive, Gears of War 4 vagy épp Halo 5.

A GameStar standjánál kerül majd megrendezésre a Hearthstone Hungary szervezésében az Aula profi Hearthstone verseny, ahol az ország legjobb játékosai csapnak majd össze értékes nyereményekért. A legjobbakat természetesen ti is kihívhatjátok majd egy-egy showmeccs erejéig, hogy bezsákoljatok pár izgalmas ajándékot.

November közepén zajlott a World of Tanks Magyar Liga selejtezője, melynek legjobb két csapata a PlayIT nagyszínpadán csaphat majd össze értékes ajándékokért. Szintén a PlayIT-en rendezik a Samsung Overwatch bajnokság döntőjét, ahová 4 csapat kvalifikálta magát, a legjobbak pedig Samsung gamer monitorokkal távoznak majd a rendezvényről.

Ez még nem minden, számtalan meglepetéssel is készülünk, amiket a rendezvény közeledtével jelentünk majd be, Összesen 15 esport helyszín vár titeket, ahol megcsillogtathatjátok tudásotokat és lecsaphattok az izgalmas ajándékok egyikére.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo,  Budapest, Alberirsai út 10
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)